Aboriginal Art & Instruments Mallee’s Didgeshop
Didgeridoos Aboriginal art Related products Workshops & Events Information

Locaties van de Aboriginal Art & Instruments Winkel en Studio in Amsterdam
English English version
PDF printbare versie
kaart van amsterdam


Routebeschrijving voor de Aboriginal Art & Instruments Winkel Routebeschrijving voor de Aboriginal Art & Instruments Studio
(alleen voor Workshops en op afspraak)
detail kaart winkel detail kaart studio


Met de auto:

Als U van buiten Amsterdam komt zijn er verschillende manieren om naar onze winkel te komen. Als U op de Ringweg A10 zit, adviseren wij U de noordelijk afslag van de S116 (S116 Noord) te nemen richting IJ-tunnel. Als U de tunnel uitkomt slaat U rechtsaf de Prins Hendrikkade op, rijdt U langs het Centraal Station en slaat U linksaf de Nieuwezijds Voorburgwal in. Na 200 meter bevindt zich op de Nieuwezijds Kolk een parkeergarage vanwaar het 5 minuten lopen is naar onze winkel. U loopt over de Nieuwezijds Voorburgwal richting het centrum, de Paleisstraat is de eerste straat rechts na de Albert Heijn achter het Koninklijk Paleis. Als U een andere route overweegt, bedenk dan dat het verkeer in Amsterdam nogal kan afwijken van wat stadsplattegronden beloven, en dat parkeren op de grachten niet alleen duur maar op gezette tijden ook praktisch onmogelijk is.

Met het openbaar vervoer (tram):

Vanaf het Centraal Station vertrekken een flink aantal trams die in de buurt van onze winkel komen. U kunt de lijnen 1, 2 en 5 nemen, deze rijden via de Nieuwezijds Voorburgwal de stad in. U stapt dan uit op de derde halte (Magna Plaza, achter de Dam) en loopt vervolgens door in dezelfde richting. De Paleisstraat is de eerste straat aan Uw rechterhand voorbij het Koninklijk Paleis en de Albert Heijn. Tevens kunt U trams 4, 9, 16, 24 en 25 nemen. U gaat er dan uit bij de eerste halte (Damrak), en U loopt vervolgens naar de Dam. Als U met uw rug naar het Nationaal Monument staat ziet U aan weerszijden van het Koninklijk Paleis twee straatjes. De Linkerstraat is de Paleisstraat, deze gaat U in en steekt de Nieuwezijds Voorburgwal over. Wij zitten aan de linkerkant, op nummer 137.


Een printbare versie van deze route-
beschrijving kunt U hier downloaden (Adobe Acrobat PDF bestand, 462K).Met de auto van buiten de stad:

U gaat de Ringweg A10 op en neemt de noordelijke afslag van de S116 (S116 Noord). Op de S116 volgt U de borden 'Centrum – IJ-Tunnel'. Neem de tweede afslag (Noord noord), bij de stoplichten links het viaduct over en rijd de Johan van Hasseltweg op. Bij de rotonde gaat U rechtdoor, en 400 meter na de rotonde buigt de weg naar links af in de G.T. Ketjenweg. Na ongeveer 50 meter ziet U aan Uw linkerhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten op unit 101, U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje. Parkeren is gratis en er is altijd plek.

Met de auto vanuit de stad:

Vanuit de stad rijdt U richting IJ-Tunnel (S116), U gaat de tunnel in en neemt bij de stoplichten de eerste afslag rechts, de Johan van Hasseltweg op. Bij de rotonde gaat U rechtdoor, en 400 meter na de rotonde buigt de weg naar links af in de G.T. Ketjenweg. Na ongeveer 50 meter ziet U aan Uw linkerhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten op unit 101, U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje. Parkeren is gratis en er is altijd plek.

Met het openbaar vervoer (bus):

Vanaf het Centraal Station neemt U bus 32 richting Buikslotermeerplein. Er vertrekt ook een bus 32 richting KNSM-eiland, dus zorg ervoor dat U de juiste neemt. Bij de tweede halte ('Zamenhofstraat', de eerste halte na de IJ-Tunnel) stapt U uit, U loopt 50 meter terug in de richting waar U vandaan kwam, en slaat linksaf de Zamenhofstraat in. Na 400 meter slaat U bij de T-kruising rechtsaf de G.T. Ketjenweg op. Na ongeveer 50 meter ziet U aan Uw rechterhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten op unit 101, U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje.

Met de fiets:

U fietst naar het Central Station en achter het station neemt U de rechter veerpont van pier 8, bij het bord 'De Ruyterkade - IJplein'. Eenmaal aan de andere kant van het IJ aangekomen steekt U het IJplein over en gaat U de Meeuwenlaan in. U volgt de Meeuwenlaan tot aan de rotonde, en slaat rechtsaf de Johan van Hasseltweg in. 400 Meter na de rotonde buigt de weg naar links af in de G.T. Ketjenweg. Na ongeveer 50 meter ziet U aan Uw linkerhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten op unit 101, U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje.


Aboriginal Art & Instruments - Paleisstraat 137 - 1012 ZL Amsterdam - Tel +31 (0) 20 4231333 - Fax +31 (0) 20 4941965